Waar te koop?

Zoek naar Basil verkooppunten

Vind hier je dichtstbijzijnde Basil verkooppunt.

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde Basil verkooppunt bij jou in de buurt? Hieronder kun je eenvoudig zelf zoeken naar de verkooppunten in jouw regio. Vul jouw postcode en radius in waarbinnen je wilt zoeken en klik op ‘Zoeken’. Op het kaartje worden de resultaten vertoond.

Is er bij jou in de regio nog geen Basil dealer? Misschien zijn we dan op zoek naar jou! Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dealer worden 


   Online verkooppunten

   Het Basil assortiment is ook online verkrijgbaar bij één van de volgende webwinkels:

   Bike Totaal
   FietsParts.nl
   Profile - De fietsspecialist
   Contact

   Postadres Postbus 29 | 7070 AA Ulft | Nederland


   Bezoekadres Ettenseweg 7A | 7071 AA Ulft | Nederland


   Bedrijfsgegevens KVK: 09086961 | BTW: NL 803.725.188.B01

   Basil: specialist in fietsmanden en fietstassen

   Fietsmanden en -tassen van eigen bodem

   Voor prachtige fietsmanden van eigen bodem ben je bij Basil in Ulft aan het juiste adres. Basil bestaat al sinds de jaren ’70 en is een samentrekking van Balveren (de oprichter) en Silvolde (de oorspronkelijke vestigingsplaats). Het bedrijf richt zich op allerlei soorten modellen fietsmanden, die over de hele wereld worden verkocht. De focus ligt hierbij op Nederland, België en Duitsland. Naast de traditionele fietsmanden heeft Basil ook een groot aantal fietstassen en dierenmanden op de markt gebracht. Kenmerkend aan de fietstassen van Basil is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de diversiteit in de vormgeving hiervan. Of je nu op zoek bent naar een dubbele fietsmand- of tas met print, effen kleur, voor zakelijk of sport, voor je hond; Basil heeft het allemaal.

   Ruim assortiment fietsmanden en fietstassen

   Basil heeft een ruim assortiment aan eigen ontwikkelde fietsmanden en fietstassen. Onze klanten zochten onder meer op:

   Over Basil BV in Ulft

   Wij zijn Basil. Wij zien jou graag genieten op de fiets. Vandaar dat wij mooie en functionele fietsaccessoires maken die jou stimuleren om vaker met de fiets te gaan. Want fietsen is gezond en zorgt voor de dagelijkse portie geluk en beweging.

   Het begon 40 jaar geleden, toen Ine van Dam de rijwielzaak van Nico van Balveren binnenstapte. Zij zocht een rieten mand voor op haar fiets. Nico ontwikkelde die mand en maakte Ine er heel gelukkig mee. En het allerbelangrijkste was: door die mand genoot zij nog meer van haar fietsritjes.

   Sinds die tijd is er eigenlijk niet zoveel veranderd in ons familiebedrijf. Onze passie is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En altijd vanuit jouw wensen.

   Wij willen graag begrijpen waarom en wanneer je fietst. En ook waarom en wanneer je niet fietst. Hier leren we van, elke dag opnieuw. Dit combineren we met ons gevoel voor kwaliteit, stijl en functionaliteit. Samen kunnen we het fietsgeluk verspreiden. Doe je met ons mee?

   Klantspecifieke manden en tassen

   Met de Basil fietsmand of -tas kun je jouw bagage enorm gemakkelijk en veilig vervoeren. Voor elk soort fietser en bagage heeft Basil een mooie en geschikte fietsmand en fietstas. Van een degelijke, waterdichte fietstas voor uw belangrijke papieren en laptop tot een trendy, makkelijk afneembare sport/school fietsmand. Basil heeft het allemaal en combineert functionaliteit met uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een dubbele of enkele fietstas, een schoudertas of een leuke kinderfietstas; bij specialist Basil in Ulft zit je goed.