Basil lanceert nieuwe merkpositionering tijdens Eurobike 2015

BASIL LANCEERT NIEUWE MERKPOSITIONERING TIJDENS EUROBIKE 2015

Al sinds 1976 streeft het Nederlandse fietsmode label Basil ernaar om jou nog vaker van jouw fiets te laten genieten. De nieuwe merkpositionering brengt ze terug bij wie ze zijn, en altijd al zijn geweest.

Het begon allemaal in 1976, toen Ine van Dam de fietswinkel van Nico van Balveren binnenstapte. Zij zocht een rietenmand voor op haar fiets. Nico ontwikkelde die mand en maakte Ine er heel gelukkig mee. En het allerbelangrijkste was: door die mand kon zij nog meer genieten van haar fiets. En dat maakte Nico, op zijn beurt, weer heel gelukkig. Sinds die tijd is er niet zoveel veranderd in het familiebedrijf. Met een nog completere collectie fietsmanden, tassen en accessoires, passend bij jouw persoonlijke wensen en stijl, maken ze nu nog meer mensen gelukkig.

Met de herpositionering grijpt Basil terug naar haar wortels, en moedigt zij je aan om vaker op de fiets te springen. Op je schooldag, je vrije dag, je werkdag. Met de wind in je haren, de ochtendzon in je rug. De nieuwe campagne viert al deze eindeloos mooie momenten van puur fietsgeluk. Van een lekker fietsritje naar de markt, tot een verfrissende rit naar huis na een lange dag werk. De nieuwe pay-off  ‘SPREAD THE CYCLING JOY’ nodigt je uit om het geluk zelf te ervaren. Want fietsen is goed voor je. Het is gezond én het maakt gelukkig.

De nieuwe merkpositionering wordt gelanceerd tijdens Eurobike 2015.

 

Over Basil
Basil creëert duurzame fietsmanden, tassen en accessoires voor een zorgeloze rit in elegante luxe. Gedreven door jouw momenten van fietsgeluk. En met een groot gevoel voor kwaliteit, functionaliteit en stijl, moedigen ze je aan om zo vaak mogelijk op de fiets te springen. Join the Basil happiness. Spread the cycling joy.

Contact

Postadres Postbus 29 | 7070 AA Ulft | Nederland


Bezoekadres Ettenseweg 7A | 7071 AA Ulft | Nederland


Bedrijfsgegevens KVK: 09086961 | BTW: NL 803.725.188.B01

Basil: specialist in fietsmanden en fietstassen

Fietsmanden en -tassen van eigen bodem

Voor prachtige fietsmanden van eigen bodem ben je bij Basil in Ulft aan het juiste adres. Basil bestaat al sinds de jaren ’70 en is een samentrekking van Balveren (de oprichter) en Silvolde (de oorspronkelijke vestigingsplaats). Het bedrijf richt zich op allerlei soorten modellen fietsmanden, die over de hele wereld worden verkocht. De focus ligt hierbij op Nederland, België en Duitsland. Naast de traditionele fietsmanden heeft Basil ook een groot aantal fietstassen en dierenmanden op de markt gebracht. Kenmerkend aan de fietstassen van Basil is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de diversiteit in de vormgeving hiervan. Of je nu op zoek bent naar een dubbele fietsmand- of tas met print, effen kleur, voor zakelijk of sport, voor je hond; Basil heeft het allemaal.

Ruim assortiment fietsmanden en fietstassen

Basil heeft een ruim assortiment aan eigen ontwikkelde fietsmanden en fietstassen. Onze klanten zochten onder meer op:

Over Basil BV in Ulft

Wij zijn Basil. Wij zien jou graag genieten op de fiets. Vandaar dat wij mooie en functionele fietsaccessoires maken die jou stimuleren om vaker met de fiets te gaan. Want fietsen is gezond en zorgt voor de dagelijkse portie geluk en beweging.

Het begon 40 jaar geleden, toen Ine van Dam de rijwielzaak van Nico van Balveren binnenstapte. Zij zocht een rieten mand voor op haar fiets. Nico ontwikkelde die mand en maakte Ine er heel gelukkig mee. En het allerbelangrijkste was: door die mand genoot zij nog meer van haar fietsritjes.

Sinds die tijd is er eigenlijk niet zoveel veranderd in ons familiebedrijf. Onze passie is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En altijd vanuit jouw wensen.

Wij willen graag begrijpen waarom en wanneer je fietst. En ook waarom en wanneer je niet fietst. Hier leren we van, elke dag opnieuw. Dit combineren we met ons gevoel voor kwaliteit, stijl en functionaliteit. Samen kunnen we het fietsgeluk verspreiden. Doe je met ons mee?

Klantspecifieke manden en tassen

Met de Basil fietsmand of -tas kun je jouw bagage enorm gemakkelijk en veilig vervoeren. Voor elk soort fietser en bagage heeft Basil een mooie en geschikte fietsmand en fietstas. Van een degelijke, waterdichte fietstas voor uw belangrijke papieren en laptop tot een trendy, makkelijk afneembare sport/school fietsmand. Basil heeft het allemaal en combineert functionaliteit met uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een dubbele of enkele fietstas, een schoudertas of een leuke kinderfietstas; bij specialist Basil in Ulft zit je goed.