Win een Basil fietsmand via ANWB

WT 851x315 px Basil Kant & Klaar Beelden_11_2017

23 september 2016 – Een fietsmand is handig, bijvoorbeeld voor boodschappen of je schooltas. Basil fietsmanden vallen op. Ze zijn handig in het gebruik en zorgen ervoor dat jouw fiets echt gezien mag worden. En de ANWB gaat vijf manden van het nieuwste model weggeven.

Met een fietsmand kun je meer meenemen op de fiets. Alle modellen uit de Basil collectie maken jouw fiets net even mooier en het fietsen een stuk gemakkelijker. De Robin fietsmand is gemaakt van verfijnd draadstaal: hip en tegelijk heel sterk. Dit maakt de Robin geschikt voor scholieren die tijdens het fietsen hun rugzak liever voorop hebben. Dat fietst toch veel lekkerder? Maar ook als je met de fiets de stad in gaat om lekker te shoppen, is de Robin een musthave. Of van en naar het werk; je mag gezien worden met deze design mand.

basil-robin-fietsmandEn ter geruststelling van mensen met de spreekwoordelijke twee linker handen; de Robin mand is eenvoudig op de fiets te monteren. Zowel voorop aan het stuur, op de voordrager of achterop de fiets op de bagagedrager. De Robin is leverbaar in goudkoper, matzwart, zilver en poederroze. De ANWB geeft vijf goudkleurige Robin fietsmanden weg, ter waarde van €37,95.

Zo doe je mee

Wil jij deze fietsmand winnen voor je tiener? Ga naar de winactie op de Facebookpagina van ANWB Fietsen en tag je tiener. Onder alle deelnemers verloten we vijf Basil fietsmanden. Meedoen kan tot vrijdag.

Naar de winactie

Contact

Postadres Postbus 29 | 7070 AA Ulft | Nederland


Bezoekadres Ettenseweg 7A | 7071 AA Ulft | Nederland


Bedrijfsgegevens KVK: 09086961 | BTW: NL 803.725.188.B01

Basil: specialist in fietsmanden en fietstassen

Fietsmanden en -tassen van eigen bodem

Voor prachtige fietsmanden van eigen bodem ben je bij Basil in Ulft aan het juiste adres. Basil bestaat al sinds de jaren ’70 en is een samentrekking van Balveren (de oprichter) en Silvolde (de oorspronkelijke vestigingsplaats). Het bedrijf richt zich op allerlei soorten modellen fietsmanden, die over de hele wereld worden verkocht. De focus ligt hierbij op Nederland, België en Duitsland. Naast de traditionele fietsmanden heeft Basil ook een groot aantal fietstassen en dierenmanden op de markt gebracht. Kenmerkend aan de fietstassen van Basil is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de diversiteit in de vormgeving hiervan. Of je nu op zoek bent naar een dubbele fietsmand- of tas met print, effen kleur, voor zakelijk of sport, voor je hond; Basil heeft het allemaal.

Ruim assortiment fietsmanden en fietstassen

Basil heeft een ruim assortiment aan eigen ontwikkelde fietsmanden en fietstassen. Onze klanten zochten onder meer op:

Over Basil BV in Ulft

Wij zijn Basil. Wij zien jou graag genieten op de fiets. Vandaar dat wij mooie en functionele fietsaccessoires maken die jou stimuleren om vaker met de fiets te gaan. Want fietsen is gezond en zorgt voor de dagelijkse portie geluk en beweging.

Het begon 40 jaar geleden, toen Ine van Dam de rijwielzaak van Nico van Balveren binnenstapte. Zij zocht een rieten mand voor op haar fiets. Nico ontwikkelde die mand en maakte Ine er heel gelukkig mee. En het allerbelangrijkste was: door die mand genoot zij nog meer van haar fietsritjes.

Sinds die tijd is er eigenlijk niet zoveel veranderd in ons familiebedrijf. Onze passie is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En altijd vanuit jouw wensen.

Wij willen graag begrijpen waarom en wanneer je fietst. En ook waarom en wanneer je niet fietst. Hier leren we van, elke dag opnieuw. Dit combineren we met ons gevoel voor kwaliteit, stijl en functionaliteit. Samen kunnen we het fietsgeluk verspreiden. Doe je met ons mee?

Klantspecifieke manden en tassen

Met de Basil fietsmand of -tas kun je jouw bagage enorm gemakkelijk en veilig vervoeren. Voor elk soort fietser en bagage heeft Basil een mooie en geschikte fietsmand en fietstas. Van een degelijke, waterdichte fietstas voor uw belangrijke papieren en laptop tot een trendy, makkelijk afneembare sport/school fietsmand. Basil heeft het allemaal en combineert functionaliteit met uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een dubbele of enkele fietstas, een schoudertas of een leuke kinderfietstas; bij specialist Basil in Ulft zit je goed.