WANTED FOR BASIL: PR AGENCY ....To spread the cycling joy

Hallo, wij zijn Basil, marktleider in fietstassen, fietsmanden en andere –accessoires.  Wij zijn op zoek naar een PR Bureau. Niet zo’n ‘dertien in een dozijn’ bureau, maar een partij die onze business begrijpt, voelt en actief bijdraagt aan het scherp stellen van onze PR strategie. Dit bureau voert natuurlijk ook slimme, creatieve en vooral effectieve PR activiteiten voor ons uit; print èn online.

Ken je Basil niet? Dat is inderdaad mogelijk, want onze naamsbekendheid en merkbeleving kunnen nog veel beter.

 Wij bedenken en ontwerpen functionele en ’fashionable’ fietsaccessoires en laten deze extern produceren. Wij hebben ambitie en gaan voor groei! Wij opereren internationaal (export naar 44 landen), met Nederland, Duitsland en België als onze thuismarkt.

Het merk Basil in één woord? ‘Fietsgeluk’! Er zijn zoveel mooie momenten te beleven op de fiets. Onze producten stimuleren mensen om vaker met de fiets te gaan. En zorgen ervoor dat elke rit nog fijner is. Dat wist onze eerste klant Ine van Dam ook. Zij stapte in 1976 de fietsenwinkel van oprichter Nico van Balveren binnen en nam ons eerste product in gebruik: een rieten Basil fietsmand. Ze was er helemaal gelukkig mee en kon nu nog meer genieten van haar fietsritjes. Dááraan willen wij bijdragen, aan dat fietsgeluk. Spread the cycling joy, noemen wij dat…

 Zijn jullie het PR bureau dat ons helpt met het verspreiden van fietsgeluk?

Graag, maar we stellen ook voorwaarden aan onze samenwerking. We zoeken een bureau dat thuis is in de wereld van lifestyle en fashion A merken. Met mensen die originele en effectieve persberichten schrijven. Die de klappen van de zweep kennen als het gaat om online marketing en social media. Maar ook succesvolle events kunnen bedenken en organiseren, of een unieke guerilla actie. Een bureau dat het onmogelijke wel voor elkaar krijgt, vanwege hun netwerk aan mediarelaties. En weet hoe no-nonsense de B-to-B markt soms werkt.

Voelen jullie hetzelfde enthousiasme als wij? Zijn jullie pro’s in jullie vak en springen jullie graag op de fiets, ook met windje tegen? Dan praten we met plezier verder. Wie weet hebben we een match.

 Wel een “klein” verzoek:

Neem alvast een kijkje achter de schermen op onze site en geef ons, niet gehinderd door enige voorkennis, alvast 1 goed idee hoe Basil zichtbaar kan worden bij consumenten.

Mét een motivatie waarom jullie denken ons PR bureau te kunnen worden. Richt deze mail aan  pr@basil.nl. We kijken er naar uit!

 we-want-you-poster-template

Contact

Postadres Postbus 29 | 7070 AA Ulft | Nederland


Bezoekadres Ettenseweg 7A | 7071 AA Ulft | Nederland


Bedrijfsgegevens KVK: 09086961 | BTW: NL 803.725.188.B01

Basil: specialist in fietsmanden en fietstassen

Fietsmanden en -tassen van eigen bodem

Voor prachtige fietsmanden van eigen bodem ben je bij Basil in Ulft aan het juiste adres. Basil bestaat al sinds de jaren ’70 en is een samentrekking van Balveren (de oprichter) en Silvolde (de oorspronkelijke vestigingsplaats). Het bedrijf richt zich op allerlei soorten modellen fietsmanden, die over de hele wereld worden verkocht. De focus ligt hierbij op Nederland, België en Duitsland. Naast de traditionele fietsmanden heeft Basil ook een groot aantal fietstassen en dierenmanden op de markt gebracht. Kenmerkend aan de fietstassen van Basil is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de diversiteit in de vormgeving hiervan. Of je nu op zoek bent naar een dubbele fietsmand- of tas met print, effen kleur, voor zakelijk of sport, voor je hond; Basil heeft het allemaal.

Ruim assortiment fietsmanden en fietstassen

Basil heeft een ruim assortiment aan eigen ontwikkelde fietsmanden en fietstassen. Onze klanten zochten onder meer op:

Over Basil BV in Ulft

Wij zijn Basil. Wij zien jou graag genieten op de fiets. Vandaar dat wij mooie en functionele fietsaccessoires maken die jou stimuleren om vaker met de fiets te gaan. Want fietsen is gezond en zorgt voor de dagelijkse portie geluk en beweging.

Het begon 40 jaar geleden, toen Ine van Dam de rijwielzaak van Nico van Balveren binnenstapte. Zij zocht een rieten mand voor op haar fiets. Nico ontwikkelde die mand en maakte Ine er heel gelukkig mee. En het allerbelangrijkste was: door die mand genoot zij nog meer van haar fietsritjes.

Sinds die tijd is er eigenlijk niet zoveel veranderd in ons familiebedrijf. Onze passie is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En altijd vanuit jouw wensen.

Wij willen graag begrijpen waarom en wanneer je fietst. En ook waarom en wanneer je niet fietst. Hier leren we van, elke dag opnieuw. Dit combineren we met ons gevoel voor kwaliteit, stijl en functionaliteit. Samen kunnen we het fietsgeluk verspreiden. Doe je met ons mee?

Klantspecifieke manden en tassen

Met de Basil fietsmand of -tas kun je jouw bagage enorm gemakkelijk en veilig vervoeren. Voor elk soort fietser en bagage heeft Basil een mooie en geschikte fietsmand en fietstas. Van een degelijke, waterdichte fietstas voor uw belangrijke papieren en laptop tot een trendy, makkelijk afneembare sport/school fietsmand. Basil heeft het allemaal en combineert functionaliteit met uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een dubbele of enkele fietstas, een schoudertas of een leuke kinderfietstas; bij specialist Basil in Ulft zit je goed.