Jingle bells all the way! De Basil bellen laten van zich horen

Jingle bells all the way! De Basil bellen laten van zich horen
Basil heeft haar Bicycle Big Bell serie uitgebreid voor de tassenseries Bohème en Wanderlust. Vanaf nu verkrijgbaar bij de betere rijwielzaken.

Basil, producent van functionele en fashionable fietsaccessoires, brengt in de collectie 2016 onder meer de tassenseries Bohème en Wanderlust. Vanaf nu zijn deze series niet alleen uitgebreid met zadeldekjes,  maar ook met de prachtige ‘Big Bells’. Deze fashionable fietsbellen zijn verkrijgbaar in verschillende trendkleuren en daarmee een absolute eye catcher voor op jouw fiets. Stijlvol, hoorbaar en dus veilig fiets jij het leven tegemoet: lekker de stad in, naar de markt of op weg naar de horizon. Dat is pas fietsgeluk! Met de warme onmiskenbare ding-dong klank van deze Big Bells, luidt Basil samen met jou de kerstdagen in.

50441 Basil Big bell Wanderlust orchid pink50439 Basil Big bell Wanderlust ivory  50440 Basil Big bell Wanderlust vintage red

Basil Big Bell: hèt geschenk voor onder de kersboom
De opvallende en trendy fietsbellen zijn uitermate geschikt als geschenk voor onder de kerstboom, of als bijzondere decoratie in de kerstboom. De Basil Big Bells zijn op zichzelf al heel  mooi en maken tegelijk de gehele look van de Bohème en Wanderlust serie compleet. De fietsbellen hebben een doorsnede van 8 centimeter en kennen een geheel eigen en melodische klank: ding-dong!  Vandaar dat de Big Bell ook wel liefkozend de ‘Basil ding-dong bel’ wordt genoemd.

De Basil Bohème fietsbel (€12,99) met de detailrijke Bohème print van grafische kruissteken en abstracte vogelsilhouetten is verkrijgbaar in de kleuren jadegroen, indigoblauw en vintagerood. De kleur charcoal zwart maakt de boho look compleet zodat je heerlijk kunt mixen en matchen. Hup, daar ga je.

Ook de kleuren van de Wanderlust Big Bell zijn uitgebreid: naast charcoal zwart, ivory wit en vintagerood is er nu ook orchid roze. De Wanderlust print combineert vrolijke vogelpatronen met subtiel bloemenlevens. De kleuren charcoal zwart, ivory wit en vintage rood zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de betere rijwielzaken. De kleur orchid roze zal binnenkort beschikbaar zijn. Welke keuze je ook maakt; iedere trend- en designliefhebber vindt in de Basil Bohème en Wanderlust serie zijn of haar eigen fietsaccessoire.

50422 Basil Portland Bell alu rose50421 Basil Portland Bell alu50420 Basil Portland Bell brass

Meer informatie en impressies zijn te vinden in de online catalogus op www.basil.nl.

Over Basil
Basil creëert duurzame fietsmanden, tassen en accessoires voor een zorgeloos ritje in elegante luxe. Daarbij worden ze gedreven door jouw momenten van fietsgeluk. Met een groot gevoel voor kwaliteit, functionaliteit en stijl, moedigen ze je aan om zo vaak mogelijk op de fiets te springen. Join the Basil happiness. Spread the cycling joy.

Contact

Postadres Postbus 29 | 7070 AA Ulft | Nederland


Bezoekadres Ettenseweg 7A | 7071 AA Ulft | Nederland


Bedrijfsgegevens KVK: 09086961 | BTW: NL 803.725.188.B01

Basil: specialist in fietsmanden en fietstassen

Fietsmanden en -tassen van eigen bodem

Voor prachtige fietsmanden van eigen bodem ben je bij Basil in Ulft aan het juiste adres. Basil bestaat al sinds de jaren ’70 en is een samentrekking van Balveren (de oprichter) en Silvolde (de oorspronkelijke vestigingsplaats). Het bedrijf richt zich op allerlei soorten modellen fietsmanden, die over de hele wereld worden verkocht. De focus ligt hierbij op Nederland, België en Duitsland. Naast de traditionele fietsmanden heeft Basil ook een groot aantal fietstassen en dierenmanden op de markt gebracht. Kenmerkend aan de fietstassen van Basil is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de diversiteit in de vormgeving hiervan. Of je nu op zoek bent naar een dubbele fietsmand- of tas met print, effen kleur, voor zakelijk of sport, voor je hond; Basil heeft het allemaal.

Ruim assortiment fietsmanden en fietstassen

Basil heeft een ruim assortiment aan eigen ontwikkelde fietsmanden en fietstassen. Onze klanten zochten onder meer op:

Over Basil BV in Ulft

Wij zijn Basil. Wij zien jou graag genieten op de fiets. Vandaar dat wij mooie en functionele fietsaccessoires maken die jou stimuleren om vaker met de fiets te gaan. Want fietsen is gezond en zorgt voor de dagelijkse portie geluk en beweging.

Het begon 40 jaar geleden, toen Ine van Dam de rijwielzaak van Nico van Balveren binnenstapte. Zij zocht een rieten mand voor op haar fiets. Nico ontwikkelde die mand en maakte Ine er heel gelukkig mee. En het allerbelangrijkste was: door die mand genoot zij nog meer van haar fietsritjes.

Sinds die tijd is er eigenlijk niet zoveel veranderd in ons familiebedrijf. Onze passie is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En altijd vanuit jouw wensen.

Wij willen graag begrijpen waarom en wanneer je fietst. En ook waarom en wanneer je niet fietst. Hier leren we van, elke dag opnieuw. Dit combineren we met ons gevoel voor kwaliteit, stijl en functionaliteit. Samen kunnen we het fietsgeluk verspreiden. Doe je met ons mee?

Klantspecifieke manden en tassen

Met de Basil fietsmand of -tas kun je jouw bagage enorm gemakkelijk en veilig vervoeren. Voor elk soort fietser en bagage heeft Basil een mooie en geschikte fietsmand en fietstas. Van een degelijke, waterdichte fietstas voor uw belangrijke papieren en laptop tot een trendy, makkelijk afneembare sport/school fietsmand. Basil heeft het allemaal en combineert functionaliteit met uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een dubbele of enkele fietstas, een schoudertas of een leuke kinderfietstas; bij specialist Basil in Ulft zit je goed.