Basil op Eurobike: ontdek onze nieuwe merkcampagne en collectie

Basil op Eurobike: ontdek onze nieuwe merkcampagne en collectie
Spread the cycling joy with Basil Bohème, Icon and Bold

We nodigen je graag uit voor de lancering van onze nieuwe merkcampagne en de presentatie van de nieuwe collectie voor 2016. Gedreven door eindeloze momenten van fietsgeluk, hebben we wederom een serie producten ontwikkeld die het fietsen nog leuker maken. Met deze items bouwen we voort op een rijke geschiedenis van klassiekers. Hoogtepunten van de lancering zijn de manden Icon en Bold, alsmede de Bohème serie.

Naast de creatie van de nieuwe collectie, hebben we ons dit jaar verdiept in onze geschiedenis. We hebben ons merk DNA bestudeerd en de tijd genomen om terug te gaan naar onze wortels. Daarbij waren we specifiek gecharmeerd van het verhaal van onze oprichter, mijn vader, Nico van Balveren. Dit deed ons realiseren dat we altijd, vanaf de creatie van die eerste fietsmand in 1976 tot aan nu, hebben gedaan wat we het beste doen: jou aanmoedigen om zo vaak mogelijk op je fiets te springen.

Kom langs op onze Eurobike stand en help ons met het verspreiden van het fietsgeluk. We presenteren in totaal 8 nieuwe series, tezamen met onze nieuwe merkcampagne.

Uit naam van het Basil team wensen we u een plezierige rit,

Marthijn van Balveren

EUROBIKE: 26 – 29 Augustus 2015
HAL A4, STAND 303
FRIEDRICHSHAFEN, DUITSLAND

Contact

Postadres Postbus 29 | 7070 AA Ulft | Nederland


Bezoekadres Ettenseweg 7A | 7071 AA Ulft | Nederland


Bedrijfsgegevens KVK: 09086961 | BTW: NL 803.725.188.B01

Basil: specialist in fietsmanden en fietstassen

Fietsmanden en -tassen van eigen bodem

Voor prachtige fietsmanden van eigen bodem ben je bij Basil in Ulft aan het juiste adres. Basil bestaat al sinds de jaren ’70 en is een samentrekking van Balveren (de oprichter) en Silvolde (de oorspronkelijke vestigingsplaats). Het bedrijf richt zich op allerlei soorten modellen fietsmanden, die over de hele wereld worden verkocht. De focus ligt hierbij op Nederland, België en Duitsland. Naast de traditionele fietsmanden heeft Basil ook een groot aantal fietstassen en dierenmanden op de markt gebracht. Kenmerkend aan de fietstassen van Basil is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de diversiteit in de vormgeving hiervan. Of je nu op zoek bent naar een dubbele fietsmand- of tas met print, effen kleur, voor zakelijk of sport, voor je hond; Basil heeft het allemaal.

Ruim assortiment fietsmanden en fietstassen

Basil heeft een ruim assortiment aan eigen ontwikkelde fietsmanden en fietstassen. Onze klanten zochten onder meer op:

Over Basil BV in Ulft

Wij zijn Basil. Wij zien jou graag genieten op de fiets. Vandaar dat wij mooie en functionele fietsaccessoires maken die jou stimuleren om vaker met de fiets te gaan. Want fietsen is gezond en zorgt voor de dagelijkse portie geluk en beweging.

Het begon 40 jaar geleden, toen Ine van Dam de rijwielzaak van Nico van Balveren binnenstapte. Zij zocht een rieten mand voor op haar fiets. Nico ontwikkelde die mand en maakte Ine er heel gelukkig mee. En het allerbelangrijkste was: door die mand genoot zij nog meer van haar fietsritjes.

Sinds die tijd is er eigenlijk niet zoveel veranderd in ons familiebedrijf. Onze passie is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En altijd vanuit jouw wensen.

Wij willen graag begrijpen waarom en wanneer je fietst. En ook waarom en wanneer je niet fietst. Hier leren we van, elke dag opnieuw. Dit combineren we met ons gevoel voor kwaliteit, stijl en functionaliteit. Samen kunnen we het fietsgeluk verspreiden. Doe je met ons mee?

Klantspecifieke manden en tassen

Met de Basil fietsmand of -tas kun je jouw bagage enorm gemakkelijk en veilig vervoeren. Voor elk soort fietser en bagage heeft Basil een mooie en geschikte fietsmand en fietstas. Van een degelijke, waterdichte fietstas voor uw belangrijke papieren en laptop tot een trendy, makkelijk afneembare sport/school fietsmand. Basil heeft het allemaal en combineert functionaliteit met uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een dubbele of enkele fietstas, een schoudertas of een leuke kinderfietstas; bij specialist Basil in Ulft zit je goed.