Actievoorwaarden Basil maart actie - like en win een Basil dierenfietsmand

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Basil maart actie (Like en win Basil dierenfietsmand*) die door Basil georganiseerd en uitsluitend gepubliceerd wordt op de Facebook pagina van Basil.
 2. Deze Basil januari actie is geldig van 23 maart 2017 t/m 30 maart 2017 (de actieperiode).
 3. Alleen personen die de Basil maart actie (Like en win Basil dierenfietsmand*) liken en een leuke reactie plaatsen, binnen de gestelde actieperiode, op de facebookpagina (https://facebook.com/Basil.company) kunnen meedoen aan deze actie en komen in aanmerking voor de prijs. De prijs is niet inwisselbaar voor contant geld.
 4. Uitgesloten van deelname aan deze actie zijn alle medewerkers van Basil alsmede eventueel door haar ingeschakelde derde(n).
 5. Door deel te nemen aan deze Facebook actie geven deelnemers aan uitdrukkelijk akkoord te gaan met deze deelname voorwaarden.
 6. De winnaars van de Facebookactie worden gekozen aan de hand van een loting en/of stem mechanisme. De winnaars worden door Basil via de Facebook pagina van Basil op de hoogte gebracht.
 7. Onder de inzendingen wordt 1 prijs verloot. De prijs bestaat uit een dierenfietsmand Pasja, afmeting naar keuze, incl. koepel en kussen.
 8. Deelnemers gaan ermee akkoord dat ze bij winst als winnaar bekend worden gemaakt op de Basil Facebook pagina.
 9. Basil behoudt zich het recht voor inzendingen voor deze actie te weigeren en/of van de website/Facebook te halen. Hierover is geen correspondentie mogelijk.
 10. Vragen/opmerkingen over deze Facebook promotie worden alleen behandeld mits deze direct gericht zijn aan het volgende e-mailadres: pr@basil.nl
 11. Over de uitslag van deze actie is geen correspondentie mogelijk.
 12. Deelnemers dragen eventuele verstrekte gegevens niet over aan Facebook maar aan Basil.
 13. De gegevens van de deelnemers zullen alleen worden gebruikt voor deelnameregistratie en voor communicatie met betrekking tot deze Facebookactie en/of voor het toesturen van promotionele acties.
 14. Facebook en eventueel ingeschakelde hulppersonen en/of derden door Basil zijn niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit deelname aan deze promotionele actie.
 15. Druk-, spel-, zet- en/of vergelijkbare fouten kunnen niet worden tegen geworpen en betekenen op geen enkele wijze een verplichting voor Basil.
 16. Deze promotie actie wordt op geen enkele wijze gesponsord, gesteund of begeleid door Facebook.
 17. De deelnemer dient tenminste zestien (16) jaar te zijn en een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland te hebben.
 18. Deze actie is uitsluitend geldig in Nederland.

Contact

Postadres Postbus 29 | 7070 AA Ulft | Nederland


Bezoekadres Ettenseweg 7A | 7071 AA Ulft | Nederland


Bedrijfsgegevens KVK: 09086961 | BTW: NL 803.725.188.B01

Basil: specialist in fietsmanden en fietstassen

Fietsmanden en -tassen van eigen bodem

Voor prachtige fietsmanden van eigen bodem ben je bij Basil in Ulft aan het juiste adres. Basil bestaat al sinds de jaren ’70 en is een samentrekking van Balveren (de oprichter) en Silvolde (de oorspronkelijke vestigingsplaats). Het bedrijf richt zich op allerlei soorten modellen fietsmanden, die over de hele wereld worden verkocht. De focus ligt hierbij op Nederland, België en Duitsland. Naast de traditionele fietsmanden heeft Basil ook een groot aantal fietstassen en dierenmanden op de markt gebracht. Kenmerkend aan de fietstassen van Basil is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de diversiteit in de vormgeving hiervan. Of je nu op zoek bent naar een dubbele fietsmand- of tas met print, effen kleur, voor zakelijk of sport, voor je hond; Basil heeft het allemaal.

Ruim assortiment fietsmanden en fietstassen

Basil heeft een ruim assortiment aan eigen ontwikkelde fietsmanden en fietstassen. Onze klanten zochten onder meer op:

Over Basil BV in Ulft

Wij zijn Basil. Wij zien jou graag genieten op de fiets. Vandaar dat wij mooie en functionele fietsaccessoires maken die jou stimuleren om vaker met de fiets te gaan. Want fietsen is gezond en zorgt voor de dagelijkse portie geluk en beweging.

Het begon 40 jaar geleden, toen Ine van Dam de rijwielzaak van Nico van Balveren binnenstapte. Zij zocht een rieten mand voor op haar fiets. Nico ontwikkelde die mand en maakte Ine er heel gelukkig mee. En het allerbelangrijkste was: door die mand genoot zij nog meer van haar fietsritjes.

Sinds die tijd is er eigenlijk niet zoveel veranderd in ons familiebedrijf. Onze passie is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En altijd vanuit jouw wensen.

Wij willen graag begrijpen waarom en wanneer je fietst. En ook waarom en wanneer je niet fietst. Hier leren we van, elke dag opnieuw. Dit combineren we met ons gevoel voor kwaliteit, stijl en functionaliteit. Samen kunnen we het fietsgeluk verspreiden. Doe je met ons mee?

Klantspecifieke manden en tassen

Met de Basil fietsmand of -tas kun je jouw bagage enorm gemakkelijk en veilig vervoeren. Voor elk soort fietser en bagage heeft Basil een mooie en geschikte fietsmand en fietstas. Van een degelijke, waterdichte fietstas voor uw belangrijke papieren en laptop tot een trendy, makkelijk afneembare sport/school fietsmand. Basil heeft het allemaal en combineert functionaliteit met uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een dubbele of enkele fietstas, een schoudertas of een leuke kinderfietstas; bij specialist Basil in Ulft zit je goed.