Dierenfietsmanden

Bij de draadkoepel zit een plastic zakje met daarin 3 riempjes en een houten klosje.

Twee riempjes zijn bestemd als ‘scharnieren’ aan de ene zijde. Aan de andere zijde van de korf –met uitstekende boog in het midden- hier het 3e riempje doorsteken. Dan voorzichtig met een steekschroevendraaier op dezelfde positie aan de buitenzijde van de mand, iets ruimte creëren en hier dit 3e riempje doorheen halen.

Vervolgens het gespje dichtmaken en dan het houten klosje er doorheen steken.

De Pluto mand wordt standaard met de EDO XL oversize balhoofdbuishouder (73022) geleverd. Deze is geschikt voor 30-50 mm diameter buisdiktes.

Daarbij is de minimale benodigde hoogte 30 mm.

Er moet voldoende ruimte zijn (ongeveer 30mm hoogte) op een RONDE balhoofdbuis waar de EDO houder op gemonteerd wordt. Nooit op de stuurpen monteren

De Pluto en Pasja manden hebben een max. draagcapaciteit van 15 kg. Voorwaarde is dat de bagagedragers van de fiets, minimaal geschikt zijn voor belasting tot 15 kilo (dat staat meestal in de drager gestanst).

Het SENNA-systeem past op bagagedragers met een maximale breedte van 16 cm en een minimale breedte van 13 cm. In de twee buitenste contrabeugels zitten 3 openingen waardoor u door middel van een inbussleuteltje de breedte nog iets kunt aanpassen.

Voor achterop de fiets:

  • de PASJA manden zijn in drie maten verkrijgbaar (40cm-45cm-50cm), tezamen met het SENNA-(bevestigings)systeem. Voor elke maat is een bijbehorende draadkoepel optioneel verkrijgbaar.

Voor voorop de fiets:

  • Art. 53007 PLUTO, dierenfietsmand, riet, ovaal, voorop, afneembaar, compleet met in lengte verstelbare draagbeugel, onder mand gemonteerd, met aluminium balhoofdbuishouder EDO oversize XL (voor 30-50mm diameter buisdiktes). Bijbehorende draadkoepel 73007 is optioneel verkrijgbaar.

Onze Pasja hondenfietsmand voor achterop en de daarbij behorende draadkoepels zijn in 3 groottes verkrijgbaar.

De afmetingen van onze PASJA dierenfietsmanden:

  • kleinste maat = bodemmaten (L) 40 cm x (B) 32 cm hoogte voorzijde 14 cm hoogte achterzijde 29 cm
  • middelste maat = bodemmaten (L) 45 cm x (B) 37 cm hoogte voorzijde 23 cm hoogte achterzijde 31 cm
  • grootste maat = bodemmaten (L) 50 cm x (B) 42 cm hoogte voorzijde 32 cm hoogte achterzijde 33 cm

Contact

Postadres Postbus 29 | 7070 AA Ulft | Nederland


Bezoekadres Ettenseweg 7A | 7071 AA Ulft | Nederland


Bedrijfsgegevens KVK: 09086961 | BTW: NL 803.725.188.B01

Basil: specialist in fietsmanden en fietstassen

Fietsmanden en -tassen van eigen bodem

Voor prachtige fietsmanden van eigen bodem ben je bij Basil in Ulft aan het juiste adres. Basil bestaat al sinds de jaren ’70 en is een samentrekking van Balveren (de oprichter) en Silvolde (de oorspronkelijke vestigingsplaats). Het bedrijf richt zich op allerlei soorten modellen fietsmanden, die over de hele wereld worden verkocht. De focus ligt hierbij op Nederland, België en Duitsland. Naast de traditionele fietsmanden heeft Basil ook een groot aantal fietstassen en dierenmanden op de markt gebracht. Kenmerkend aan de fietstassen van Basil is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de diversiteit in de vormgeving hiervan. Of je nu op zoek bent naar een dubbele fietsmand- of tas met print, effen kleur, voor zakelijk of sport, voor je hond; Basil heeft het allemaal.

Ruim assortiment fietsmanden en fietstassen

Basil heeft een ruim assortiment aan eigen ontwikkelde fietsmanden en fietstassen. Onze klanten zochten onder meer op:

Over Basil BV in Ulft

Wij zijn Basil. Wij zien jou graag genieten op de fiets. Vandaar dat wij mooie en functionele fietsaccessoires maken die jou stimuleren om vaker met de fiets te gaan. Want fietsen is gezond en zorgt voor de dagelijkse portie geluk en beweging.

Het begon 40 jaar geleden, toen Ine van Dam de rijwielzaak van Nico van Balveren binnenstapte. Zij zocht een rieten mand voor op haar fiets. Nico ontwikkelde die mand en maakte Ine er heel gelukkig mee. En het allerbelangrijkste was: door die mand genoot zij nog meer van haar fietsritjes.

Sinds die tijd is er eigenlijk niet zoveel veranderd in ons familiebedrijf. Onze passie is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En altijd vanuit jouw wensen.

Wij willen graag begrijpen waarom en wanneer je fietst. En ook waarom en wanneer je niet fietst. Hier leren we van, elke dag opnieuw. Dit combineren we met ons gevoel voor kwaliteit, stijl en functionaliteit. Samen kunnen we het fietsgeluk verspreiden. Doe je met ons mee?

Klantspecifieke manden en tassen

Met de Basil fietsmand of -tas kun je jouw bagage enorm gemakkelijk en veilig vervoeren. Voor elk soort fietser en bagage heeft Basil een mooie en geschikte fietsmand en fietstas. Van een degelijke, waterdichte fietstas voor uw belangrijke papieren en laptop tot een trendy, makkelijk afneembare sport/school fietsmand. Basil heeft het allemaal en combineert functionaliteit met uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een dubbele of enkele fietstas, een schoudertas of een leuke kinderfietstas; bij specialist Basil in Ulft zit je goed.