Dierenfietsmanden

Dierenfietsmanden koop je bij Basil. Wij zijn de specialist in fietsmanden en fietstassen. Ben je op zoek naar een dierenfietsmand met korf, een maand voor voorop de fiets, een hondenfietsmand voor achterop, een mand van riet, een grote of kleine dierenmand? Bij Basil in Ulft hebben we het allemaal. De dieren fietsmand, voor bijvoorbeeld jouw hond of kat, betekent comfort en veiligheid bij het vervoeren van jouw trouwe viervoeter. Er zijn bij ons dierenfietsmanden voor achterop en voorop de fiets. Samen met jouw dier op pad gaan was nog nooit zo eenvoudig. Bij Basil zit je altijd goed met een fietsmand of -tas. Al onze producten zijn hip, praktisch en functioneel. Basil producten zie je niet voor niets overal. Jouw dierenfietsmanden koop je bij specialist Basil.

Jouw voordelen bij Basil

Basil in Ulft heeft een ruim assortiment aan eigen ontwikkelde fietsmanden, fietstassen en accessoires. Lees hier jouw voordelen:

  • Professionele dierenfietsmanden
  • Degelijke kwaliteit
  • Trendy design
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Een dierenfietsmand kopen bij Basil

Basil in Ulft is al sinds de oprichting toonaangevend op het gebied van allerlei soorten fietsmanden. We ontwerpen en ontwikkelen alle manden en tassen voor de fiets zelf. Daarom zijn we niet voor niets een topmerk binnen de branche. Wij hebben bij Basil altijd wel een fietsmand voor dieren die bij jou en jouw fiets past. Bedenk wel goed van welk materiaal je een fietsmand wilt. Dit is natuurlijk afhankelijk van het soort fiets en het gebruik ervan. Je kunt bij ons kiezen uit een hippe rieten fietsmand, maar ook voor een degelijke stalen fietsmand. Uiteraard hebben wij ook een aanbod kunststof fietsmanden. Wil je tijdens de fietsreis jouw hond niet de hele tijd in de fietsmand laten zitten? Dan hebben wij ook hondenfietsbeugels; de ideale oplossing om jouw huisdier langs je fiets te laten lopen.

Ik koop mijn dierenfietsmand bij de specialist

Basil ontwikkelt fietsmanden die jou aanmoedigen om vaker samen met jouw huisdier met de fiets te gaan. Doordat wij de tassen en manden zelf ontwikkelen, ben je er zeker van dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Kenmerkend voor onze producten zijn de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de diversiteit in de vormgeving hiervan. Dierenfietsmanden kopen doe je dus bij Basil. Kies voor fietsgeluk, kies voor Basil.

Contact

Postadres Postbus 29 | 7070 AA Ulft | Nederland


Bezoekadres Ettenseweg 7A | 7071 AA Ulft | Nederland


Bedrijfsgegevens KVK: 09086961 | BTW: NL 803.725.188.B01

Basil: specialist in fietsmanden en fietstassen

Fietsmanden en -tassen van eigen bodem

Voor prachtige fietsmanden van eigen bodem ben je bij Basil in Ulft aan het juiste adres. Basil bestaat al sinds de jaren ’70 en is een samentrekking van Balveren (de oprichter) en Silvolde (de oorspronkelijke vestigingsplaats). Het bedrijf richt zich op allerlei soorten modellen fietsmanden, die over de hele wereld worden verkocht. De focus ligt hierbij op Nederland, België en Duitsland. Naast de traditionele fietsmanden heeft Basil ook een groot aantal fietstassen en dierenmanden op de markt gebracht. Kenmerkend aan de fietstassen van Basil is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de diversiteit in de vormgeving hiervan. Of je nu op zoek bent naar een dubbele fietsmand- of tas met print, effen kleur, voor zakelijk of sport, voor je hond; Basil heeft het allemaal.

Ruim assortiment fietsmanden en fietstassen

Basil heeft een ruim assortiment aan eigen ontwikkelde fietsmanden en fietstassen. Onze klanten zochten onder meer op:

Over Basil BV in Ulft

Wij zijn Basil. Wij zien jou graag genieten op de fiets. Vandaar dat wij mooie en functionele fietsaccessoires maken die jou stimuleren om vaker met de fiets te gaan. Want fietsen is gezond en zorgt voor de dagelijkse portie geluk en beweging.

Het begon 40 jaar geleden, toen Ine van Dam de rijwielzaak van Nico van Balveren binnenstapte. Zij zocht een rieten mand voor op haar fiets. Nico ontwikkelde die mand en maakte Ine er heel gelukkig mee. En het allerbelangrijkste was: door die mand genoot zij nog meer van haar fietsritjes.

Sinds die tijd is er eigenlijk niet zoveel veranderd in ons familiebedrijf. Onze passie is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En altijd vanuit jouw wensen.

Wij willen graag begrijpen waarom en wanneer je fietst. En ook waarom en wanneer je niet fietst. Hier leren we van, elke dag opnieuw. Dit combineren we met ons gevoel voor kwaliteit, stijl en functionaliteit. Samen kunnen we het fietsgeluk verspreiden. Doe je met ons mee?

Klantspecifieke manden en tassen

Met de Basil fietsmand of -tas kun je jouw bagage enorm gemakkelijk en veilig vervoeren. Voor elk soort fietser en bagage heeft Basil een mooie en geschikte fietsmand en fietstas. Van een degelijke, waterdichte fietstas voor uw belangrijke papieren en laptop tot een trendy, makkelijk afneembare sport/school fietsmand. Basil heeft het allemaal en combineert functionaliteit met uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een dubbele of enkele fietstas, een schoudertas of een leuke kinderfietstas; bij specialist Basil in Ulft zit je goed.