Contact

Help ons om jouw mail bij de juiste afdeling te bezorgen, maak daarom je keuze:

Ik ben particulier
Ik ben retailer/inkoper/B2B
Ik ben journalist/redacteur/stylist (pers)

Ik zoek een bepaald Basil product, waar kan ik deze vinden?

Op onze website kunt u per categorie (tas, mand, accessoires) zoeken op artikel(nummer), kleur etc., zodat u snel het product van uw keuze kunt vinden.

Wanneer u een product wilt kopen dient u contact op te nemen met uw fietsspecialist. Het kan zijn dat de betreffende winkelier het door u gewenste product niet direct op voorraad heeft. De winkelier kan echter heel snel elk Basil product in huis hebben via diverse groothandels in Nederland, België en Duitsland.


Welk product is geschikt voor mijn fiets?

Op onze website staat per product extra informatie ten aanzien van montage en bevestiging op uw fiets, zodat u zelf kunt bepalen of dit artikel geschikt is voor u.

Indien u specifieke vragen heeft of een Basil product op uw fiets past, adviseren wij u altijd contact op te nemen met uw fietsspecialist. Deze kan uw fiets gericht bekijken en u adviseren welk Basil product het meest geschikt is voor uw fiets.


Hoe te handelen bij een klacht of garantievraag?

Indien u een klacht heeft ten aanzien van een product, adviseren wij u naar de winkel terug te gaan waar u het product heeft gekocht en daar uw klacht voor te leggen.

Neem altijd uw aankoopbewijs mee. Wanneer u uw product via een webshop heeft gekocht, dient u contact met deze webshop op te nemen. Een webshop is verplicht uw klacht in behandeling te nemen.

Contactformulier | retailer/inkoper/B2B

Heb je nog aanvullende vragen en/of opmerkingen? Of wil je een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voor een correcte verwerking van dit formulier hebben wij minimaal de velden gemarkeerd met een * nodig.

Gelieve dit veld leeg te laten.De ingevoerde gegevens zijn bij ons in goede handen.

Contactformulier | journalist/redacteur/stylist (pers)

Heb je nog aanvullende vragen en/of opmerkingen? Of wil je een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voor een correcte verwerking van dit formulier hebben wij minimaal de velden gemarkeerd met een * nodig.

Gelieve dit veld leeg te laten.De ingevoerde gegevens zijn bij ons in goede handen.

Contact

Postadres Postbus 29 | 7070 AA Ulft | Nederland


Bezoekadres Ettenseweg 7A | 7071 AA Ulft | Nederland


Bedrijfsgegevens KVK: 09086961 | BTW: NL 803.725.188.B01

Basil: specialist in fietsmanden en fietstassen

Fietsmanden en -tassen van eigen bodem

Voor prachtige fietsmanden van eigen bodem ben je bij Basil in Ulft aan het juiste adres. Basil bestaat al sinds de jaren ’70 en is een samentrekking van Balveren (de oprichter) en Silvolde (de oorspronkelijke vestigingsplaats). Het bedrijf richt zich op allerlei soorten modellen fietsmanden, die over de hele wereld worden verkocht. De focus ligt hierbij op Nederland, België en Duitsland. Naast de traditionele fietsmanden heeft Basil ook een groot aantal fietstassen en dierenmanden op de markt gebracht. Kenmerkend aan de fietstassen van Basil is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de diversiteit in de vormgeving hiervan. Of je nu op zoek bent naar een dubbele fietsmand- of tas met print, effen kleur, voor zakelijk of sport, voor je hond; Basil heeft het allemaal.

Ruim assortiment fietsmanden en fietstassen

Basil heeft een ruim assortiment aan eigen ontwikkelde fietsmanden en fietstassen. Onze klanten zochten onder meer op:

Over Basil BV in Ulft

Wij zijn Basil. Wij zien jou graag genieten op de fiets. Vandaar dat wij mooie en functionele fietsaccessoires maken die jou stimuleren om vaker met de fiets te gaan. Want fietsen is gezond en zorgt voor de dagelijkse portie geluk en beweging.

Het begon 40 jaar geleden, toen Ine van Dam de rijwielzaak van Nico van Balveren binnenstapte. Zij zocht een rieten mand voor op haar fiets. Nico ontwikkelde die mand en maakte Ine er heel gelukkig mee. En het allerbelangrijkste was: door die mand genoot zij nog meer van haar fietsritjes.

Sinds die tijd is er eigenlijk niet zoveel veranderd in ons familiebedrijf. Onze passie is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En altijd vanuit jouw wensen.

Wij willen graag begrijpen waarom en wanneer je fietst. En ook waarom en wanneer je niet fietst. Hier leren we van, elke dag opnieuw. Dit combineren we met ons gevoel voor kwaliteit, stijl en functionaliteit. Samen kunnen we het fietsgeluk verspreiden. Doe je met ons mee?

Klantspecifieke manden en tassen

Met de Basil fietsmand of -tas kun je jouw bagage enorm gemakkelijk en veilig vervoeren. Voor elk soort fietser en bagage heeft Basil een mooie en geschikte fietsmand en fietstas. Van een degelijke, waterdichte fietstas voor uw belangrijke papieren en laptop tot een trendy, makkelijk afneembare sport/school fietsmand. Basil heeft het allemaal en combineert functionaliteit met uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een dubbele of enkele fietstas, een schoudertas of een leuke kinderfietstas; bij specialist Basil in Ulft zit je goed.