Bevestigingssystemen kopen

Bevestigingssystemen kopen? Indien je op zoek bent naar een slim en stevig bevestigingssysteem om een fietsmand en/of fietstas te bevestigen, dan biedt Basil in Ulft de oplossing. Wij hebben een uitgebreid en doordacht assortiment, gemaakt voor Basil fietsmanden en fietstassen. Ons assortiment kent ook systemen die compatibel zijn met andere (Duitse) merken fietsmanden of -tassen. Zo bieden wij handige en praktische systemen om een mand voor op het stuur, aan het balhoofd of juist achterop de bagagedrager te vestigen. Al onze producten zijn hip, praktisch en functioneel. Basil producten zie je niet voor niets overal. Jouw bevestigingssystemen kopen voor je fiets doe je dus bij specialist Basil.

Jouw voordelen bij Basil

Basil in Ulft heeft een ruim assortiment aan eigen ontwikkelde fietsmanden, fietstassen en accessoires. Lees hier jouw voordelen:

  • Professionele bevestigingssystemen kopen
  • Degelijke kwaliteit
  • Trendy design
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Een bevestigingssysteem kopen bij Basil

Basil in Ulft is al sinds de oprichting toonaangevend op het gebied van bevestigingssystemen. Al onze systemen zijn stijlvol ontworpen en gemakkelijk te monteren. Hiermee zijn onze fietstassen en fietsmanden eenvoudig aan jouw fiets te bevestigen. Op deze manier kun je jouw bagage enorm gemakkelijk en veilig vervoeren. Je bent er bij ons zeker van dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Ook met deze beveiligingssystemen moedigen wij je aan om vaker met de fiets te gaan en dan te genieten van die kleine geluksmomenten, die je alleen op de fiets meemaakt. Fietsgeluk noemt Basil dat. Ons assortiment fietsaccessoires combineert mooie, geschikte en functionele producten met genieten van lekker fietsen.

Ik koop mijn bevestigingssystemen bij de specialist

Basil ontwikkelt fietsaccessoires die jou aanmoedigen om vaker met de fiets te gaan. Met onze bevestigingssystemen kun je jouw bagage op je fiets altijd veilig meenemen. Doordat wij onze systemen zelf ontwikkelen, ben je er zeker van dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Kenmerkend voor onze producten zijn de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en de diversiteit in de vormgeving hiervan. Bevestigingssystemen kopen doe je dus bij Basil.

Contact

Postadres Postbus 29 | 7070 AA Ulft | Nederland


Bezoekadres Ettenseweg 7A | 7071 AA Ulft | Nederland


Bedrijfsgegevens KVK: 09086961 | BTW: NL 803.725.188.B01

Basil: specialist in fietsmanden en fietstassen

Fietsmanden en -tassen van eigen bodem

Voor prachtige fietsmanden van eigen bodem ben je bij Basil in Ulft aan het juiste adres. Basil bestaat al sinds de jaren ’70 en is een samentrekking van Balveren (de oprichter) en Silvolde (de oorspronkelijke vestigingsplaats). Het bedrijf richt zich op allerlei soorten modellen fietsmanden, die over de hele wereld worden verkocht. De focus ligt hierbij op Nederland, België en Duitsland. Naast de traditionele fietsmanden heeft Basil ook een groot aantal fietstassen en dierenmanden op de markt gebracht. Kenmerkend aan de fietstassen van Basil is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de diversiteit in de vormgeving hiervan. Of je nu op zoek bent naar een dubbele fietsmand- of tas met print, effen kleur, voor zakelijk of sport, voor je hond; Basil heeft het allemaal.

Ruim assortiment fietsmanden en fietstassen

Basil heeft een ruim assortiment aan eigen ontwikkelde fietsmanden en fietstassen. Onze klanten zochten onder meer op:

Over Basil BV in Ulft

Wij zijn Basil. Wij zien jou graag genieten op de fiets. Vandaar dat wij mooie en functionele fietsaccessoires maken die jou stimuleren om vaker met de fiets te gaan. Want fietsen is gezond en zorgt voor de dagelijkse portie geluk en beweging.

Het begon 40 jaar geleden, toen Ine van Dam de rijwielzaak van Nico van Balveren binnenstapte. Zij zocht een rieten mand voor op haar fiets. Nico ontwikkelde die mand en maakte Ine er heel gelukkig mee. En het allerbelangrijkste was: door die mand genoot zij nog meer van haar fietsritjes.

Sinds die tijd is er eigenlijk niet zoveel veranderd in ons familiebedrijf. Onze passie is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En altijd vanuit jouw wensen.

Wij willen graag begrijpen waarom en wanneer je fietst. En ook waarom en wanneer je niet fietst. Hier leren we van, elke dag opnieuw. Dit combineren we met ons gevoel voor kwaliteit, stijl en functionaliteit. Samen kunnen we het fietsgeluk verspreiden. Doe je met ons mee?

Klantspecifieke manden en tassen

Met de Basil fietsmand of -tas kun je jouw bagage enorm gemakkelijk en veilig vervoeren. Voor elk soort fietser en bagage heeft Basil een mooie en geschikte fietsmand en fietstas. Van een degelijke, waterdichte fietstas voor uw belangrijke papieren en laptop tot een trendy, makkelijk afneembare sport/school fietsmand. Basil heeft het allemaal en combineert functionaliteit met uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een dubbele of enkele fietstas, een schoudertas of een leuke kinderfietstas; bij specialist Basil in Ulft zit je goed.