Basil fietsmanden

Basil fietsmanden maken jouw fiets net iets mooier. De eigen ontwikkelde fietsmanden vallen op en zorgen dat jouw fiets echt gezien mag worden. Een fietsmand is sowieso erg handig wanneer je net dat extra beetje bagage wilt meebrengen op de fiets. Zo kun je bijvoorbeeld boodschappen, schoolspullen, een tas of misschien wel je huisdier meenemen in de trendy fietsmand. Met onze fietsmanden moedigen wij je aan om vaker met de fiets te gaan en dan te genieten van die kleine geluksmomenten, die je alleen op de fiets meemaakt. Fietsgeluk noemt Basil dat. Ons assortiment fietsaccessoires combineert mooie, geschikte en functionele producten met genieten van lekker fietsen. De prachtige fietsmanden van eigen bodem, de Basil fietsmanden, koop je uiteraard bij de specialist.

Jouw voordelen bij Basil

Basil in Ulft heeft een ruim assortiment aan eigen ontwikkelde fietsmanden, fietstassen en accessoires. Lees hier jouw voordelen:

  • Professionele Basil fietsmanden
  • Degelijke kwaliteit
  • Trendy design
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Een Basil fietsmand kopen bij Basil

Of je nu een dubbele fietsmand- of tas met print, effen kleur, voor zakelijk of sport wilt; wij hebben bij Basil altijd wel een fietsmand die bij jou en jouw fiets past. Uiteraard is het wel nodig dat je goed nadenkt van welk materiaal je een fietsmand wilt. Het is uiteraard afhankelijk van het soort fiets en het gebruik ervan. Je hebt bij ons de keuze uit een hippe rieten fietsmand, maar ook voor een degelijke stalen mand. Vanzelfsprekend hebben we ook een ruim aanbod kunststof fietsmanden. De Basil fietsmanden zijn er voor jong en oud, maar ook voor vrouwen en heren. Bijvoorbeeld met een deksel, om jouw spullen beter te beschermen tegen de regen. Al onze producten zijn hip, praktisch en functioneel. Basil producten zie je niet voor niets overal.

Ik koop mijn Basil fietsmand bij de specialist

Al sinds de oprichting in de jaren ’70 is Basil (een samentrekking van Balveren en Silvolde) toonaangevend op het gebied van allerlei soorten fietsmanden, die over de hele wereld worden verkocht. Deze manden en tassen zijn zelf ontwikkeld en voor iedereen geschikt. Kenmerkend aan de fietstassen van Basil is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de diversiteit in de vormgeving hiervan. Basil fietsmanden zorgen voor fietsgeluk.

Contact

Postadres Postbus 29 | 7070 AA Ulft | Nederland


Bezoekadres Ettenseweg 7A | 7071 AA Ulft | Nederland


Bedrijfsgegevens KVK: 09086961 | BTW: NL 803.725.188.B01

Basil: specialist in fietsmanden en fietstassen

Fietsmanden en -tassen van eigen bodem

Voor prachtige fietsmanden van eigen bodem ben je bij Basil in Ulft aan het juiste adres. Basil bestaat al sinds de jaren ’70 en is een samentrekking van Balveren (de oprichter) en Silvolde (de oorspronkelijke vestigingsplaats). Het bedrijf richt zich op allerlei soorten modellen fietsmanden, die over de hele wereld worden verkocht. De focus ligt hierbij op Nederland, België en Duitsland. Naast de traditionele fietsmanden heeft Basil ook een groot aantal fietstassen en dierenmanden op de markt gebracht. Kenmerkend aan de fietstassen van Basil is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de diversiteit in de vormgeving hiervan. Of je nu op zoek bent naar een dubbele fietsmand- of tas met print, effen kleur, voor zakelijk of sport, voor je hond; Basil heeft het allemaal.

Ruim assortiment fietsmanden en fietstassen

Basil heeft een ruim assortiment aan eigen ontwikkelde fietsmanden en fietstassen. Onze klanten zochten onder meer op:

Over Basil BV in Ulft

Wij zijn Basil. Wij zien jou graag genieten op de fiets. Vandaar dat wij mooie en functionele fietsaccessoires maken die jou stimuleren om vaker met de fiets te gaan. Want fietsen is gezond en zorgt voor de dagelijkse portie geluk en beweging.

Het begon 40 jaar geleden, toen Ine van Dam de rijwielzaak van Nico van Balveren binnenstapte. Zij zocht een rieten mand voor op haar fiets. Nico ontwikkelde die mand en maakte Ine er heel gelukkig mee. En het allerbelangrijkste was: door die mand genoot zij nog meer van haar fietsritjes.

Sinds die tijd is er eigenlijk niet zoveel veranderd in ons familiebedrijf. Onze passie is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En altijd vanuit jouw wensen.

Wij willen graag begrijpen waarom en wanneer je fietst. En ook waarom en wanneer je niet fietst. Hier leren we van, elke dag opnieuw. Dit combineren we met ons gevoel voor kwaliteit, stijl en functionaliteit. Samen kunnen we het fietsgeluk verspreiden. Doe je met ons mee?

Klantspecifieke manden en tassen

Met de Basil fietsmand of -tas kun je jouw bagage enorm gemakkelijk en veilig vervoeren. Voor elk soort fietser en bagage heeft Basil een mooie en geschikte fietsmand en fietstas. Van een degelijke, waterdichte fietstas voor uw belangrijke papieren en laptop tot een trendy, makkelijk afneembare sport/school fietsmand. Basil heeft het allemaal en combineert functionaliteit met uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een dubbele of enkele fietstas, een schoudertas of een leuke kinderfietstas; bij specialist Basil in Ulft zit je goed.